Legetøj online                                        Legetøj online                                       Legetøj online      
 
temp0009_bar
  Tilbud  
|
  Legetøj til børn  
|
  Oversigt  

Fisher Price Legetøj  - plastik legetøj - træ - elektronisk legetøj - køretøjer - bondegårde - dyr - legeværdi
Fisher Price Legetøj
Fisher Price legetøj på udsalg og tilbud kan du finde her på siden. Stort udvalg af Fisher Price legetøj, tilbehør, dukker, elektronisk legetøj, bondegård, køretøjer, klodser, biler, huse m.m. :
Fisher Price har et kæmpe stort sortiment af egne legetøjsprodukter men også forskellige legetøjsmærker som de markedsfører, under sig. De fokuserer på at gøre barndommen sjov, berigende og lærerig med ekstrem høj legeværdi i deres produkter.
Fisher Price har været i legetøjsbranchen siden 1930 og blev til da man ville skabe solidt, godt og anderledes legetøj, som børn over hele verden ville elske. Det må man sige er lykkedes, da Fisher Price i dag har kæmpe succes med deres produkter primært til spædbørn, babyer og småbørn.
Noget af det de er mest kendt for er deres småfolk ”Little People Toys” hvor man kan få et hav af tilbehør til som fx stalde, dyr, køretøjer, bondegård, huse, skole, garage og meget mere. Udover dette har Fisher Price Power Wheels, Disney produkter, Sesame Street, Dora, Barney, Rescue Heroes og elektronisk legetøj for førskolebørn.
Med ord som legeværdi, originaitet, stærk konstruktion, action og værdi for pengene har Fisher Price skabt et legetøjsemperie der, i dag, er et undermærke til Mattel der er kendt for Barbie dukken. Der er legetøj i træ, plastik, stof og altid af super kvalitet og siden starten i 1930 har Fisher Price skabt over 5000 forskellige slags legetøj.

 

Babylegetøj
Legetøj udsalg
Legetøj 3 år
Legetøj 1 år
Legetøj 2 år

Plus Plus
Trælegetøj

Bilsenge

Axi legehuse

Barbie

Ben 10

Brio

Bruder legetøj

Dr legetøj

Tiny Love

Taggies

Zhu Zhu Pets

Sylvanian Families

Step 2

Smallstuff

Rorri Racerbil  
Playmobil  
Pintoy  
Peg Perego  
Nerf  
Mickey Mouse Clubhouse  
Littlest Pet Shop  
Lego legetøj  
Lego City  
Lego Star Wars  
Lego Technic  
Lamaze  
JJ Cole  
I'm Toy  
Hello Kitty
Gormiti legetøj  
Fisher Price legetøj  
Eolo Sport Cirkus 

Sassy