Legetøj online                                        Legetøj online                                       Legetøj online      
 
temp0009_bar
  Tilbud  
|
  Legetøj til børn  
|
  Oversigt  

Gormiti Legetøj  - Alle de kendte figurer fra Gormiti - landskaber - bjerge - skove - fæstninger og borge - monstre
Gormiti Legetøj
Gormiti legetøj på udsalg og tilbud kan du finde her på siden. Stort udvalg af Gormiti legetøj, figurerne, de gode mod de onde, samlekort, landskaber:
Gormitier universet er en spændende, fantasifuld verden fyldt med seje og flotte monsterfigurer og de godes kamp mod de onde.
Gormiti legetøj er alle de flotte fantasi monstre, figurer som de gode 4 folkeslag fra øen Gorm og den onde Magors undersåtter, i plastik.
Udover dette er der landskabe som skove, bjerge, borge og fæstninger fra øen samt samlefigurer, i forskellige størrelser, samlekort og meget andet fra den utrolige Gormeti verden.  
Et kort oprids over Gormiti historien er, at det finder sted på den fjerne ø, Gorm, i fortiden. Den naturskønne og flotte ø var engang beboet af de helt fredelige og søde indbyggere på Gorm øen. Men det hele blev ødelagt da Magor vækkede en sovende vulkan på ildbjerget og fik hele øen til at gå til grunde.
Magor var den onde enehersker på øen derefter men efter noget tid så kravlede hans onde folk tilbage ind i ildbjerget. Derefter var øren Gorm helt øde og uden livsformer.
Men en gammel vismand fik via sine tåre øen til at genopstå med liv og bekæmpe den onde Magor. Den gamle vismand brugte naturens elementer til at genskabe øen Gorm, så den blev fyldt med de gode Gormitier. Alt skønt liv og natur vendte tilbage til øen i form af 4 forskellige Gormiti folkeslag:
Skov folket: Er de meget hårdføre og ligeså kloge som gamle træer.
Luft folket: Er super atletiske og glade som fulgene.
Hav folket: Er de super hurtige og snedige som fisk i havet.
Jord folket: Er de ekstreme stærke og storsindede som Jorden folket.
Magors onde energi vendte tilbage og han ville bekæmpe det gode Gormiti folk, ved hjælp af hans undersåtter, Lava folket og Magma folket. De skulle erobre Gorm øen, uden at ødelægge den - men gøre Gormiti folkeslagene til slaver. ... - Og således er den evige kamp hvor det gode kæmper mod det onde igen i gang…

 

Babylegetøj
Legetøj udsalg
Legetøj 3 år
Legetøj 1 år
Legetøj 2 år

Plus Plus
Trælegetøj

Bilsenge

Axi legehuse

Barbie

Ben 10

Brio

Bruder legetøj

Dr legetøj

Tiny Love

Taggies

Zhu Zhu Pets

Sylvanian Families

Step 2

Smallstuff

Rorri Racerbil  
Playmobil  
Pintoy  
Peg Perego  
Nerf  
Mickey Mouse Clubhouse  
Littlest Pet Shop  
Lego legetøj  
Lego City  
Lego Star Wars  
Lego Technic  
Lamaze  
JJ Cole  
I'm Toy  
Hello Kitty
Gormiti legetøj  
Fisher Price legetøj  
Eolo Sport Cirkus 

Sassy