Legetøj online                                        Legetøj online                                       Legetøj online      
 
temp0009_bar
  Tilbud  
|
  Legetøj til børn  
|
  Oversigt  

Hello Kitty legetøj - bamser - dukker - klodser - rygsække - puslespil -  legesæt - dyrhandelbutik
Hello Kitty legetøj på udsalg og tilbud kan du finde her på siden. Stort udvalg af Hello Kitty legetøj og produkter til børn:
Hello Kitty
Hello Kitty er i dag en kæmpestor succes fra Japan den lille hvide kat med den røde sjøjfe og hendes venner er blevet et helt popkulturfænomen verden rundt.Hello Kitty fænger og tiltaler børn med hendes søde, milde og venlige udtryk og der findes et kæmpe udvalg af Hello Kitty legetøj og produkter.
Alt fra Hello Kitty klodser, trælegetøj som en hammerbænk og puttekasse til produkter til børneværelset som tapet, puder, sengesæt og tøj, sko og lamper samt tæpper og plaider. Af andet Hello Kitty legetøj findes der Hello Kitty legesæt som kagebutik, dyrhandel og søde og puslespil, bamser, dukker og meget, meget mere.
Hello Kitty børnebestiksæt, tallerkner, drikkedunke, madkasser og skåle. Af andre Hello Kitty produkter er der fx sovepose, rygsække, musikinstrumenter og endda børnecykler. Til skolebrug er der penalhuse, skriveredskaber, viskelæder og rygsække i mange forskellige størrelser.
Kort sagt hvis dit barn elsker Hello Kitty så er der bare så meget sødt, sjovt, spændende og flot legetøj produkter dit barn kan lege med. Historien om Hello Kitty er, at hun blev skabt i 19774 af den japanske designer og det første produkt hun var på var en vinylpung.
Hello Kittys store familie med efternavnet White er der fx hendes tvillingesøster Mimmy, der er mere sky og utrolig piget, Mimmy har sin sløjfe i højre side mens Kitty har den i venstre.
Deres far, George, er sjov og sød men tit væk i sine tanker og mor Mary er superdygtig kok der elsker at være hjemme og lave husarbejde.Bedstefar og bedste mor er Anthony og Margaret der henholdsvis elsker at fortælle sjove og spændende historier og elsker at sy. Kitty’s barndomsven er Daniel Starr der er følsom og er dygtig til at danse og spille på piano og tage billeder og han drømmer om at blive berømt.
Charmmy Kitty er Hello Kitty’s hvide Persian og hun elsker skinndende ting og er rolig og lydhør overfor Kitty. Charmmy har nøglen til Kittys smykkeskrin om sin hals. Udover dette har Hello Kitty en hamster der hedder Sugar som var en gave fra Daniel.
Hello Kitty følger tidens trends med nye produkter som fx ure, armbåndsure og modetøj og har også ændret lidt i farverne så der er mere mørke farver i dag.
Ifølge Sanrio som ejer Hello Kitty så er der over 50.000 forskellige Hello Kitty produkter der bliver solgt i 60 lande verden over. Over en milliard dollers af Hello Kitty produkter bliver der omsat for om året.

 

Babylegetøj
Legetøj udsalg
Legetøj 3 år
Legetøj 1 år
Legetøj 2 år

Plus Plus
Trælegetøj

Bilsenge

Axi legehuse

Barbie

Ben 10

Brio

Bruder legetøj

Dr legetøj

Tiny Love

Taggies

Zhu Zhu Pets

Sylvanian Families

Step 2

Smallstuff

Rorri Racerbil  
Playmobil  
Pintoy  
Peg Perego  
Nerf  
Mickey Mouse Clubhouse  
Littlest Pet Shop  
Lego legetøj  
Lego City  
Lego Star Wars  
Lego Technic  
Lamaze  
JJ Cole  
I'm Toy  
Hello Kitty
Gormiti legetøj  
Fisher Price legetøj  
Eolo Sport Cirkus 

Sassy