Legetøj online                                        Legetøj online                                       Legetøj online      
 
temp0009_bar
  Tilbud  
|
  Legetøj til børn  
|
  Oversigt  

I'm Toy legetøj - udvikling af sanser - mortorik - træ legetøj - dyr - biler - gå vogne
I'm Toy
I'm Toy træ legetøj på udsalg og tilbud kan du finde her på siden. Stort udvalg af udviklende træ legetøj til babyer, tumlinge og børn :
I’m Toy er udviklingslegetøj med flot finish, fine og sjove detaljer i den bedste kvalitet, til små og større børn. I’m Toy fokuserer på, at alt deres legetøj har en rigtig høj legeværdi, hvor børn har det rigtig sjovt, bliver udfordret og får stimuleret og udviklet deres sanser samt motorik samtidig.
I’m Toy bruger rigtig fængende, glade og sjove farver til deres legetøj og desuden er mange af deres legetøjsprodukter multifunktionelle. Nogle af deres store successer er blandt andet gå vogn udformet enten som en ko, kanin, lam og tiger eller brandbil og politibil, hvor de små børn kan støtte sig til imens de lære at gå.
Udover gå vognene er der søde og fine puttekasse udformet som en smilende og sjov ko, hvor børn får stimuleret deres logiske sans og lære i hvilke huller de forskellige klodser, trekanter, firkanter og runde klodser passer henne.
Børn elsker noget der kan sige lyde og musik derfor er I’m Toys ko xylofon og hammerbænkene, helt ideel til børn der bliver begejstret når de spiller på xylofonen og får sjove musik lyde ud af den. Ride ko og ride lammet er perfekt til børn der ikke er store nok til at cykle endnu og giver dem træning i at gå og løbe rundt på ride dyrene.
I’m Toy har også et stort sortiment af træ mad som fx cupcakes, ispinde og vafler, pizza og mange andre farverigt mad, hvor børn kan efterligne deres forældre og lave træ mad.   
Kvaliteten er bare helt i top og alle I’m Toys produkter er fremstillet i gummitræ der er dejligt at lege med og selvfølgelig uden skadelige stoffer, kemikalier og andet der ikke er godt for børn.
I’m Toy bruger kun miljøvenlige materialer og emballage fx er gummitræerne kun fra plantager hvor træerne bliver gen-plantet.

 

Babylegetøj
Legetøj udsalg
Legetøj 3 år
Legetøj 1 år
Legetøj 2 år

Plus Plus
Trælegetøj

Bilsenge

Axi legehuse

Barbie

Ben 10

Brio

Bruder legetøj

Dr legetøj

Tiny Love

Taggies

Zhu Zhu Pets

Sylvanian Families

Step 2

Smallstuff

Rorri Racerbil  
Playmobil  
Pintoy  
Peg Perego  
Nerf  
Mickey Mouse Clubhouse  
Littlest Pet Shop  
Lego legetøj  
Lego City  
Lego Star Wars  
Lego Technic  
Lamaze  
JJ Cole  
I'm Toy  
Hello Kitty
Gormiti legetøj  
Fisher Price legetøj  
Eolo Sport Cirkus 

Sassy