Legetøj online                                        Legetøj online                                       Legetøj online      
 
temp0009_bar
  Tilbud  
|
  Legetøj til børn  
|
  Oversigt  

Lamaze baby legetøj - til de mindste - udviklende - mortorisk - sansende legetøj
Lamaze
Lamaze legetøj på udsalg og tilbud kan du finde her på siden. Stort udvalg af legetøj til babyer, tumlinge og børn :
Lamaze legetøj har flere gange vundet internationale priser for deres fantastiske legetøj til babyer og småbørn. De er et af de mest anderkendte legetøjsproducenter i verden indenfor legetøj der udvikler og stimulerer børns motoriske og kreative evner der giver børn rig mulighed for at lege og lære samt udfolde deres kreativitet.
Lamaze legetøj opfylder alle krav indenfor sikkerhed og alle deres produkter er godkendt og selvfølgelig helt fri for skadelige stoffer og kemikalier, så babyer og småbørn kan sagtens putte det i munden, bide og smage på legetøjet.
Til spædbørn har Lamaze udviklet flere produkter der bare er helt ideelle til der helt bittesmå børn. Ro og genkendelighed er nøgleordene for spædbørnsprodukterne med klare farver og kontraster. Når babyen er i 2-3 måneders alderen er der lyde i legetøjet, når barnet rører, trykker, ryster, smider og bider i legetøjet. Det vil få det lille barn til at reagere med grin og stimulerer sanserne. En rangle, et lille tøjdyr der siger lyde, bolde o.l. er helt perfekt til de allermindste.
Bløde bolde til når babyerne begynder at kravle er super sjovt og motiverer dem til at blive ved med at prøve og bruge og opdage deres fingre, fødder, ben og hvad de kan med dem.
Alt Lamaze legetøj følger babyers alder helt perfekt og de har også udviklet legetøj specielt til kønnene, når børnene bliver lidt ældre og er blevet bevidste om at der findes to forskellige køn. Alle Lamaze figurer har store klare øjne, dejlige friske og tydelige farver samt sjove og behagelige lyde og med ansigter der let vil fange de små børn.
Desuden har Lamaze stor succes med deres aktivitetstæpper der kan fyldes med babyens yndlingsting, så er der rum for lang tids underholdning hvor babyen samtidig bliver stimuleret helt optimalt og opdager nye ting – samt at de kan nye ting med deres kroppe, og munden.
Lamaze udviklingslegetøj er virkelig perfekt til babyer og småbørn og du kan være sikker på, at dit barn bliver udfordret helt i takt med sin alder med Lamaze’s produkter.

 

Babylegetøj
Legetøj udsalg
Legetøj 3 år
Legetøj 1 år
Legetøj 2 år

Plus Plus
Trælegetøj

Bilsenge

Axi legehuse

Barbie

Ben 10

Brio

Bruder legetøj

Dr legetøj

Tiny Love

Taggies

Zhu Zhu Pets

Sylvanian Families

Step 2

Smallstuff

Rorri Racerbil  
Playmobil  
Pintoy  
Peg Perego  
Nerf  
Mickey Mouse Clubhouse  
Littlest Pet Shop  
Lego legetøj  
Lego City  
Lego Star Wars  
Lego Technic  
Lamaze  
JJ Cole  
I'm Toy  
Hello Kitty
Gormiti legetøj  
Fisher Price legetøj  
Eolo Sport Cirkus 

Sassy