Legetøj online                                        Legetøj online                                       Legetøj online      
 
temp0009_bar
  Tilbud  
|
  Legetøj til børn  
|
  Oversigt  

LEGO TECHNIC legetøj  - legoklodser - biler - flyvemaskiner - robotter - modelbyggeri - køretøjer - maskiner
LEGO TECHNIC Legetøj
LEGO TECHNIC legetøj på udsalg og tilbud kan du finde her på siden. Stort udvalg af LEGO TECHNIC legetøj maskiner, køretøjer, modelbygger, robotter, fly, biler m.m..:
Hvis man elsker at bygge modeller af bl.a. biler, maskiner, robotter, flyvemaskiner og helikoptere, så er LEGO TECHNIC lige sagen.
LEGO TECHNIC har et stort udvalg af utrolig spændende legetemaer hvor man kan bygge rigtig avancerede køretøjer der har motoriserede funktioner og forskellige ting man kan bruge dem til.
LEGO TECHNIC modellerne kan ombygges til lige hvad man har lyst til og de har mange bevægelige dele, så det er kun fantasien der sætter grænser for hvilke muligheder der er med LEGO TECHNIC.
Der findes bl.a. Ferrari sportsvogne, Mercedes Unimog og lastbiler, kranvogne, helikoptere, minicontainer trucks og andre spændende modeller der altid kan bygges om.
Det rigtig sjove er når man har bygget dem så kan mange af modellerne fjernstyres. Det er lige noget for piger og drenge, der har benzin i blodet og elsker alt hvad der har med biler og andre køretøjer at gøre.

 

Babylegetøj
Legetøj udsalg
Legetøj 3 år
Legetøj 1 år
Legetøj 2 år

Plus Plus
Trælegetøj

Bilsenge

Axi legehuse

Barbie

Ben 10

Brio

Bruder legetøj

Dr legetøj

Tiny Love

Taggies

Zhu Zhu Pets

Sylvanian Families

Step 2

Smallstuff

Rorri Racerbil  
Playmobil  
Pintoy  
Peg Perego  
Nerf  
Mickey Mouse Clubhouse  
Littlest Pet Shop  
Lego legetøj  
Lego City  
Lego Star Wars  
Lego Technic  
Lamaze  
JJ Cole  
I'm Toy  
Hello Kitty
Gormiti legetøj  
Fisher Price legetøj  
Eolo Sport Cirkus 

Sassy