Legetøj online                                        Legetøj online                                       Legetøj online      
 
temp0009_bar
  Tilbud  
|
  Legetøj til børn  
|
  Oversigt  

Peg Perego - El biler - El motorcykler - El traktor - El køretøjer til børn
Peg Perego El-biler på udsalg og tilbud kan du finde her på siden. Stort udvalg af El-biler og andre køretøjer til børn  :
Siden 1949 har Peg Perego skabt kreative produkter til børn og med et team af engagerede, entusiastiske og kreative medarbejdere, fremstiller de El køretøjer i top kvalitet med hensyn til sikkerhed og holdbarhed samt høj legeværdi til børn.
Peg Perego føler, at hver gang deres legetøj bliver brugt af et barn er det som om det er deres eget barn der leger med det. Dette har de i tankerne hver gang de udvikler og designer nye El køretøjer til børn.
Peg Perego har top kvalitets El- køretøjer til børn. De har bl.a. supersjove og flotte biler, firhjulstrækkere, politibiler, scootere, motorcykler og traktorer der virkelig er et hit hos børn der er vilde med at køre rundt selv og alle El biler fås med støttehjul, så børn er helt sikre i køretøjerne.
Peg Perego er super kvalitet til pengene hvor alle familier kan være med. Mange børn elsker køretøjer og vil gerne efterligne de voksne og med et El køretøj har de deres helt egen bil der ikke er svær at lære at køre eller styre. Dette giver børn en stolthed over at ”kunne selv” og bare nyde at køre og have deres helt egen El bil.
Alt efter dit barns alder er der et køretøj der passer lige netop til dem fra Peg Perego og udover at det er super sjovt, så stimulerer det børns motoriske evner og fantasi.
Peg Perego er testet, godkendt og anderkendt som legetøj til børn efter gældende regler og krav. Det anbefales af Peg Perego, at børnene bruger en cykelhjelm for sikkerhedens skyld.

 

Babylegetøj
Legetøj udsalg
Legetøj 3 år
Legetøj 1 år
Legetøj 2 år

Plus Plus
Trælegetøj

Bilsenge

Axi legehuse

Barbie

Ben 10

Brio

Bruder legetøj

Dr legetøj

Tiny Love

Taggies

Zhu Zhu Pets

Sylvanian Families

Step 2

Smallstuff

Rorri Racerbil  
Playmobil  
Pintoy  
Peg Perego  
Nerf  
Mickey Mouse Clubhouse  
Littlest Pet Shop  
Lego legetøj  
Lego City  
Lego Star Wars  
Lego Technic  
Lamaze  
JJ Cole  
I'm Toy  
Hello Kitty
Gormiti legetøj  
Fisher Price legetøj  
Eolo Sport Cirkus 

Sassy