Legetøj online                                        Legetøj online                                       Legetøj online      
 
temp0009_bar
  Tilbud  
|
  Legetøj til børn  
|
  Oversigt  

Pintoy træ legetøj - kreativt - dyr - gyngeheste - biler - trækdyr
Pintoy
Pintoy træ legetøj på udsalg og tilbud kan du finde her på siden. Stort udvalg af legetøj til småbørn og op til 8 år :
Pintoy laver utrolig robust og kreativt trælegetøj hvor børn kan lege og blive udfordret og lære samtidig. Deres legetøj er primært til småbørn og op til 8 års alderen.
Pintoys legetøj har super sjove, stærke og friske farver og lækkert design der kan leges med inde som ude og legetøjet er designet efter grundprincipper som fx funktionalitet, sikkerhed, kvalitet, æstetik og at det skal være sjovt for børn at bruge og legeværdien er helt i top.
Alle Pintoys produkter er designet efter alle sikkerhedskrav der er gældende i Europa og alt er lavet uden skadelige stoffer og kemikalier.
Pintoy har mange års erfaring indenfor udvikling og fremstilling af kvalitets legetøj og du er sikker på, at du får noget fantastisk legetøj som dit barn vil få stor legeværdi og underholdning ud af. De bruger gummitræ da det er ekstrem skånsomt for miljøet da det er et biprodukt fra ”gamle” træer der har produceret latex.
Nogle af Pintoys produkter er blandt andet biler, brandbiler, politibiler, lastbiler, trucks, tromler, brand og politistation, gyngeheste og trækhunde.

 

Babylegetøj
Legetøj udsalg
Legetøj 3 år
Legetøj 1 år
Legetøj 2 år

Plus Plus
Trælegetøj

Bilsenge

Axi legehuse

Barbie

Ben 10

Brio

Bruder legetøj

Dr legetøj

Tiny Love

Taggies

Zhu Zhu Pets

Sylvanian Families

Step 2

Smallstuff

Rorri Racerbil  
Playmobil  
Pintoy  
Peg Perego  
Nerf  
Mickey Mouse Clubhouse  
Littlest Pet Shop  
Lego legetøj  
Lego City  
Lego Star Wars  
Lego Technic  
Lamaze  
JJ Cole  
I'm Toy  
Hello Kitty
Gormiti legetøj  
Fisher Price legetøj  
Eolo Sport Cirkus 

Sassy