Legetøj online                                        Legetøj online                                       Legetøj online      
 
temp0009_bar
  Tilbud  
|
  Legetøj til børn  
|
  Oversigt  

Sassy baby legetøj - rangler - bolde - aktivitet - bideringe - figurer - dyr
Sassy
Sassy legetøj til babyer på udsalg og tilbud kan du finde her på siden. Stort udvalg af rangler, bideringe, aktivitets baby legetøj :
Sassy laver kreativt, sjovt og dejligt babylegetøj i søde, friske og glade farver med striber og mønstre, der påvirker babyer positivt og fanger deres opmærksomhed, så de får lyst til at røre, smage på, bide i og undersøge legetøjet.
Nogle af Sassy’s rigtig søde babylegetøjs produkter er fx sjove og bløde rangler med piv lyde, mariehøne bideringe, sensations og sanse stationer hvor babyer kan føle og mærke struktur og former.
Desuden er der grib og slip legetøj hvor babyer får trænet deres hænder og fingre samt aktivitets spejle hvor babyerne kan opdage sig selv og lave grimasser. Udover dette er der forskellige figurer som dyr, musikinstrumenter som en babyguitar der siger sjove lyde og spiller.   
Sassy har også skub biler og små vogne, så babyer kan øve sig i at gå og tryk/klik legetøj hvor babyer elsker at finde ud af hvornår lyden kommer osv.
Sassy er helt ideel til de allermindste og er sevfølgelig produceret uden nogen form for skadelige stoffer eller kemikalier, så du kan roligt lade din baby undersøge Sassy’s legetøjs verden.

 

Babylegetøj
Legetøj udsalg
Legetøj 3 år
Legetøj 1 år
Legetøj 2 år

Plus Plus
Trælegetøj

Bilsenge

Axi legehuse

Barbie

Ben 10

Brio

Bruder legetøj

Dr legetøj

Tiny Love

Taggies

Zhu Zhu Pets

Sylvanian Families

Step 2

Smallstuff

Rorri Racerbil  
Playmobil  
Pintoy  
Peg Perego  
Nerf  
Mickey Mouse Clubhouse  
Littlest Pet Shop  
Lego legetøj  
Lego City  
Lego Star Wars  
Lego Technic  
Lamaze  
JJ Cole  
I'm Toy  
Hello Kitty
Gormiti legetøj  
Fisher Price legetøj  
Eolo Sport Cirkus 

Sassy