Legetøj online                                        Legetøj online                                       Legetøj online      
 
temp0009_bar
  Tilbud  
|
  Legetøj til børn  
|
  Oversigt  

Smallstuff legetøj - sengetøj - dukkevogne - dukkesenge - tæpper
Smallstuff
Smallstuff på udsalg og tilbud kan du finde her på siden. Stort udvalg af sengetøj , tæpper og legetøj :
Smallstuff er et dansk firma der fremstiller utrolig mange kvalitets ting indenfor bl.a. legetøj til børn, i alle aldre, fra de helt små til de lidt større børn. Desuden tilbyder de også tøj som fx nattøj, babysæt, bluser, tørklæder, strømper, hårpynt, bodystockings, bukser, cardigans, hatte og huer. Udover dette har Smallstuff udvidet deres produkter med ammepuder, pusletasker og puslehynder og legetæpper.
Hvis du leder efter interiør der er super sjov og kreativt, til indretningen af børneværelser som fx sengerande, puder, sengetæpper, sengetøj og plaider, så har Smallstuff også et stort sortiment indenfor dette i flotte, dejlige lyse farver og altid af den allerbedste og blødeste kvalitet.
Smallstuff tager højde for at det er allergivenlige, sunde og komfortable produkter til babyer, tumlinger og børn. Alle deres tøj kollektioner er efter den såkaldte Øko-tex 100 standard og ofte er tekstilerne og materialerne af utrolig blød og vamset letvægtsbomuld og kvalitets strik.
Af legetøj har Smallstuff sjove, søde og bare flotte hæklet tøjdyr i forskellige størrelser fx elefanter, pingviner, fugle, aber og løver i mange sjove og skægge farver der nok skal fange opmærksomheden fra børn, tumlinger og babyer.
Der er også ting og sager til dukker og dukkehuset i mange glade farver som fx en flettet dukkevogn der er ekstrem holdbar. - Eller hvad med rangler af bløde hæklet eller strikket dyr der udover at pynte barnevognen også vil holde dit barn beskæftiget og samtidig øve sanserne.
Smallstuff har lige hvad dit barn - eller dine børn - har brug for. - Eller hvis du står og mangler en god gave til nybagte forældre, til barnedåb eller en børnefødselsdag, så se Smallstuffs store udvalg til de kære små.

 

Babylegetøj
Legetøj udsalg
Legetøj 3 år
Legetøj 1 år
Legetøj 2 år

Plus Plus
Trælegetøj

Bilsenge

Axi legehuse

Barbie

Ben 10

Brio

Bruder legetøj

Dr legetøj

Tiny Love

Taggies

Zhu Zhu Pets

Sylvanian Families

Step 2

Smallstuff

Rorri Racerbil  
Playmobil  
Pintoy  
Peg Perego  
Nerf  
Mickey Mouse Clubhouse  
Littlest Pet Shop  
Lego legetøj  
Lego City  
Lego Star Wars  
Lego Technic  
Lamaze  
JJ Cole  
I'm Toy  
Hello Kitty
Gormiti legetøj  
Fisher Price legetøj  
Eolo Sport Cirkus 

Sassy