Legetøj online                                        Legetøj online                                       Legetøj online      
 
temp0009_bar
  Tilbud  
|
  Legetøj til børn  
|
  Oversigt  

Step 2 plastik legetøj - funktionelt - udvikling af sanser - sjov leg - legehus - sandkasser - borge - slotte - rutsjebaner
Step 2
Step 2 plastik legetøj på udsalg og tilbud kan du finde her på siden. Stort udvalg af legehuse, borge, sandkasser, borde til børn :
Step 2 fremstiller legetøj og produkter til børn der opbygger børns fantasi og støtter i børns udvikling. Step 2 fokuserer at skabe gode minder via leg ved at hylde barndommen og give børn mulighed for at udfolde sig og bare have det super sjovt.
Step 2 har et utrolig bredt sortiment af plastik legetøjsprodukter i alle mulige former, farver, temaer og til forskellige aldersgrupper.
Step 2 virksomheden blev etableret i starten af 1990’erne af Thomas G. Murdough der ville give høj kvalitet og stor legeværdi for pengene til børnefamilier.
I begyndelsen var Step 2 bare 5 medarbejdere. I dag kan de prale med, at være udvidet med, mere end, 800 medarbejdere der bl.a. designer, fremstiller og distribuerer Step 2 plastik legetøjet til over 70 lande i verden.
Blandt Step 2’s produkter er aktivitetsborde og arbejdsbænke til børn med fx en tavle, værktøj, klodser, vand - og sandbaner samt deres sandkasser der er udformet som fx en sød krabbe, et bjerg eller en hævet sandkasse.
Udover det er der legehuse som fx en skovhytte, ”kiddiemanjaro” klatrebjerghus, borge og slotte med rutsjebaner, indkøbsvogne til børn eller mini haveborde hvor børnene kan sidde og spise deres mad, snobrød, kager, slik osv.
Alle Step 2 legetøjsprodukter og huse med mere er af super kvalitet og robust plastik der holder til aktive børns kreative og sjove lege udenfor.

 

Babylegetøj
Legetøj udsalg
Legetøj 3 år
Legetøj 1 år
Legetøj 2 år

Plus Plus
Trælegetøj

Bilsenge

Axi legehuse

Barbie

Ben 10

Brio

Bruder legetøj

Dr legetøj

Tiny Love

Taggies

Zhu Zhu Pets

Sylvanian Families

Step 2

Smallstuff

Rorri Racerbil  
Playmobil  
Pintoy  
Peg Perego  
Nerf  
Mickey Mouse Clubhouse  
Littlest Pet Shop  
Lego legetøj  
Lego City  
Lego Star Wars  
Lego Technic  
Lamaze  
JJ Cole  
I'm Toy  
Hello Kitty
Gormiti legetøj  
Fisher Price legetøj  
Eolo Sport Cirkus 

Sassy