Legetøj online                                        Legetøj online                                       Legetøj online      
 
temp0009_bar
  Tilbud  
|
  Legetøj til børn  
|
  Oversigt  

Taggies sutteklude med mærker påsyet  - rangler - udvikling af sanser - babytæpper - bamser - dyr
Taggies
Taggies sutteklude, rangler og babytæpper på udsalg og tilbud kan du finde her på siden. Stort udvalg af bløde babysutteklude, rangler, bamser med på syet mærker på :
Taggies er især kendt for at have lavet sutteklude til babyer med ”tags” mærker på siderne så babyer kan undersøge og sutte på dem.
Taggies er flere gange blevet prisbelønnet for deres økologiske nusse, sutte og putteklude, fordi de er helt optimale til at stimulere babyers sanser. Hvert 'tag', der er syet på, er forskellig i udseende eller i stoffet og netop den forskellighed tiltaler babyer og giver dem stor glæde og underholdning i lang tid.
Taggies babyklude er fremstillet i det blødeste fleece og med fængende farver, designs, mønstre, prints og motiver som dyr og andre figurer på.
Taggies har udvidet deres produkter med babyrangler, små sovetæpper formet som bamser og dyr eller blomster, søde, nuttede og bløde bamser med tags på fødderne og meget andet babyer bare vil elske.

 

Babylegetøj
Legetøj udsalg
Legetøj 3 år
Legetøj 1 år
Legetøj 2 år

Plus Plus
Trælegetøj

Bilsenge

Axi legehuse

Barbie

Ben 10

Brio

Bruder legetøj

Dr legetøj

Tiny Love

Taggies

Zhu Zhu Pets

Sylvanian Families

Step 2

Smallstuff

Rorri Racerbil  
Playmobil  
Pintoy  
Peg Perego  
Nerf  
Mickey Mouse Clubhouse  
Littlest Pet Shop  
Lego legetøj  
Lego City  
Lego Star Wars  
Lego Technic  
Lamaze  
JJ Cole  
I'm Toy  
Hello Kitty
Gormiti legetøj  
Fisher Price legetøj  
Eolo Sport Cirkus 

Sassy