Legetøj online                                        Legetøj online                                       Legetøj online      
 
temp0009_bar
  Tilbud  
|
  Legetøj til børn  
|
  Oversigt  

BRIO Legetøj

BRIO Legetøj  - Legekøkken - komfur - legemad - træklodser - togbane - tog - labyrint - trælegetøj


BRIO kvalitets legetøj på udsalg og tilbud kan du finde her på siden. Stort udvalg af BRIO legetøj, legekøkken, komfur, legemad, klodser, togbane, tog, gåvogn :

BRIO er kendt for super kvalitets legetøj og især deres træ togbaner, tog, Dachsie (den søde sorte gravhund), trækdyr og deres køkken træovne til børn med mange forskellige dele, produkter og tilbehør som legemad, køkkenudstyr og meget andet. Rigtig mange har brugt BRIO gåvognen da de var små og ellers vokset op med BRIO legetøjet og haft utrolig mange gode timers underholdning, hvor fantasien fik frit spil.
Hvem husker ikke BRIO’s labyrint med den lille metalkugle, der skulle igennem banen? Eller puttekassen, hammerbrædtet der bare kunne larme og alle de spændende togbaner og tog man kunne lave?
BRIO legekøkkener er nogle af de mest succesfulde og holdbare og i dag kan de fås i tre farver og det har vist sig at både drenge og piger elsker at lege med tingene og serverer legemad til vennerne, familien, bamserne og ja endda kæledyret. BRIO er altid garanti for stor legeværdi, hvor børn samtidig får lært og styrket deres sanser og evner. Motorik, logisk sans og fantasien bliver stimuleret helt optimalt med legetøj fra BRIO.


 

Babylegetøj
Legetøj udsalg
Legetøj 3 år
Legetøj 1 år
Legetøj 2 år

 

Plus Plus
Trælegetøj

 

Bilsenge

 

Axi legehuse

 

Barbie

 

Ben 10

 

Brio

 

Bruder legetøj

 

Dr legetøj

 

Tiny Love

 

Taggies

 

Zhu Zhu Pets

 

Sylvanian Families

 

Step 2

 

Smallstuff

 

Rorri Racerbil  
Playmobil  
Pintoy  
Peg Perego  
Nerf  
Mickey Mouse Clubhouse  
Littlest Pet Shop  
Lego legetøj  
Lego City  
Lego Star Wars  
Lego Technic  
Lamaze  
JJ Cole  
I'm Toy  
Hello Kitty
Gormiti legetøj  
Fisher Price legetøj  
Eolo Sport Cirkus 

Sassy