Legetøj online                                        Legetøj online                                       Legetøj online      
 
temp0009_bar
  Tilbud  
|
  Legetøj til børn  
|
  Oversigt  

Barbie Legetøj

Barbie Legetøj  - Barbie dukker - tilbehør - biler - huse - påklædning - tøj - sko - smykker til Barbie

Barbie legetøj på udsalg og tilbud kan du finde her på siden. Stort udvalg af Barbie legetøj, påklædning, sko, tøj, tilbehør, biler, huse m.m. :
Den første Barbiedukke kom i 1959 og blev skabt af Ruth handler efter hun havde set sin datter lege med papirpåklædningsdukker. Hun havde observeret at datteren ofte legede i lang tid med papirdukkerne og gav dem ”voksne” roller. Handler tænkte der var et behov for en rigtig fin dukke med voksenfigur som appellerede til børn. Hun fortalte sin mand om ideen, da han var medskaber af Mattel legetøjsvirksomheden. Resten er som bekendt historie. Den allerførste Barbie dukke der, i dag, bor på museum og trods der er blevet budt op til 1 milliard for hende, vil Ruth Handler ikke sælge hende.
I dag er Barbie et popkultur fænomen og der findes et helt Barbie univers med tøj, sko, accessories, køretøjer, huse, legesæt, temaer og Barbie er på utrolig mange produkter i dag indenfor børnelegetøj, udklædningnstøj, skoleprodukter, tasker, punge, merchandise samt tøj og sko kollektioner til børn, blandt andet.
Der er endda film om og med Barbie hvor børn kan følge hende på en masse spændende eventyr sammen med hendes venner. De store modefirmaer har også skabt tøj til Barbie og de special udgaver af Babie med fx Gucci, Chanel eller Versace tøj er et meget eftertragtet produkt.
I dag har Barbie fulgt med tiden og man kan sågar få Barbie med tatovering, piercing og meget andet der afspejler samfundet i dag og moden samt tidens trends og tendenser.

Babylegetøj
Legetøj udsalg
Legetøj 3 år
Legetøj 1 år
Legetøj 2 år

Plus Plus
Trælegetøj

Bilsenge

Axi legehuse

Barbie

Ben 10

Brio

Bruder legetøj

Dr legetøj

Tiny Love

Taggies

Zhu Zhu Pets

Sylvanian Families

Step 2

Smallstuff

Rorri Racerbil  
Playmobil  
Pintoy  
Peg Perego  
Nerf  
Mickey Mouse Clubhouse  
Littlest Pet Shop  
Lego legetøj  
Lego City  
Lego Star Wars  
Lego Technic  
Lamaze  
JJ Cole  
I'm Toy  
Hello Kitty
Gormiti legetøj  
Fisher Price legetøj  
Eolo Sport Cirkus 

Sassy