Legetøj online                                        Legetøj online                                       Legetøj online      
 
temp0009_bar
  Tilbud  
|
  Legetøj til børn  
|
  Oversigt  

Frisør

Der findes et stort udvalg af frisørstole med forskellige funktioner alt efter hvad man har behov for. Det er altid godt at gå efter en frisørstol der er udformet helt ergonomisk så belastninger mindskes i det daglige arbejde med at klippe, farve, vaske, føn og style hår.
En frisør pumpestol er helt ideel da den kan tilpasses efter højde og højden af kunderne. God støtte til ryg, lænd og benene er med til at muskler, led og sener ikke bliver unødigt belastet så man undgår fysiske skader på langt sigt.
Frisør vaskesystemer er med til at lette arbejdet og samtidig gøre det så komfortabelt og behageligt for kunderne, så de bare kan slappe helt af og nyde en god omgang pleje, wellness og vask af håret. Frisør vaskesystemer med en lille bruser til at behandle og skylle hårprodukter ud af håret med og med et vaskesystem der er udformet ergonomisk så kundernes hoved ikke bliver belastet eller gør ondt når det bliver vasket, er helt perfekt.
Mange frisører tilbyder massagevask til deres kunder. Her kan kunden få blid hovedbundsmassage imens håret bliver vasket, plejet og får nærende produkter der styrer håret og gør det blødt, medgørlig og lækkert. En frisør massagevask er udformet helt speciel og er ekstra komfortabel for kunderne.

Frisørprodukter :

 

Fudge
Headgear
HH Simonsen
Kenzo
Moroccanoil
Ole Henriksen
Pure Pact
Pureology
Ralph Lauren
Ref
Renati
Revlon
Salvador Dali
Sergio Tacchini
Shiseido
SoulGlow
Tabac
Trevor Sorbie
TronTveit
Van Gils
Veet
Vidal Sassoon
Wilkinson Sword
Youngblood
Zenz Therapy